Atelier de lucru „Bugetarea participativă în educație: bariere și soluții”


Echipa proiectului „Școala Mea” are deosebită plăcere să vă invite la atelierul de lucru „Bugetarea participativă în educație: bariere și soluții”, care va avea loc în sala „New York” a Centrului de Conferințe Summit Events (str. Tighina, nr.49/3), pe data de 13 iulie, între orele 9:30 – 16:00.

Scopul atelierului este de a instrui participanții privind modul în care cetățenii se pot implica și participa la elaborarea bugetelor în educație, astfel încât să fie create premisele necesare ca părțile interesate să-și poată apăra interesele și ca părerea societății să fie luată în considerare în momentul elaborării bugetului. De asemenea, participanții la atelier vor avea posibilitatea să interacționeze și să discute despre procesul de responsabilizare socială în sectorul educațional și în instituția de învățământ în care activează. 

Atelierul este organizat în cadrul proiectului „Școala Mea – Responsabilizare socială pentru reforma educației din Republica Moldova”. Misiunea proiectului este să îndemne cetățenii să contribuie, împreună cu autoritățile naționale, regionale și centrale, la promovarea unor servicii în educație mai bune.

Accesul la eveniment se va realiza pe bază de invitații. Școlile care nu sunt partea a proiectului, dar își doresc să participe, ne pot scrie la adresa natalia@expert-grup.org, persoana de contact Natalia Chitii, specialist în comunicare.

Citiți și: Managementul celor 20 de școli beneficiare ale proiectului „Școala Mea” la atelierul privind bugetarea participativă în educație.