Expert-Grup prezent la evenimentele GPSA din mai 2015


În perioada 12-15 mai în Washington, D.C., au avut loc evenimentele dedicate Parteneriatului Global pentru Responsabilizare Socială (GPSA), în cadrul Băncii Mondiale.

În calitate de organizație implementatoare a proiectului „Școala Mea”, finanțat de GPSA, Expert-Grup a realizat o prezentare despre rezultatele acestei inițiative din primul an de desfășurare.

Victoria Vlad la forumul GPSA de la Washington, DC. Foto: Flickr

Victoria Vlad la Forumul GPSA de la Washington, D.C.
Foto: Flickr

Forumul GPSA a găzduit un dialog cu președintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim. Evenimentul poate fi urmărit începând cu minutul 38 la acest link.

Șeful Băncii Mondiale, Jim Yong Kim, la panelul GPSA. Foto: Flickr

Președintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim, la panelul GPSA.
Foto: Flickr

În cadrul unei ceremonii dedicate GPSA, șapte lideri în domeniul responsabilizării sociale din toată lumea au fost recunoscuți pentru munca lor, printre care și Ministrul Educației Maia Sandu.

Maia Sandu la forumul GPSA din Washington DC. Foto: Flickr

Maia Sandu la forumul GPSA din Washington DC.
Foto: Flickr

Expert-Grup, în calitate de partener global al GPSA, vă invită să urmăriți webinarul din 3 iunie și forumul de discuții din perioada 3-24 iunie, găzduite pe platforma de învățare GPSA Knowledge Platform, cu tema “Supporting learning? Exploring the relationship between grantee learning and grant-making practice”.

De asemenea, vă invităm să explorați această oportunitate de finanțare a GPSA, runda a 3-a: https://www.thegpsa.org/sa/funding/3rd-call-proposals. Data limită pentru dosare este 12 august 2015.