Conferința beneficiarilor, partenerilor și donatorilor proiectului Școala Mea


„Școala Mea” organizează Conferința beneficiarilor, partenerilor și donatorilor săi, în scopul împărtășirii experiențelor de lucru din proiect și învățării despre instrumentele dialog și cooperare pe care le presupune „Școala Mea”.

Conferința va avea loc pe 25 septembrie, ora 10:00, la Summit Events & Conference Center, Sala Roșie (Chișinău, str. Tighina 49/3). Detalii în agendă.

 

 

 

 

 

Evenimentul va aborda următoarele tematici:

  • Progresul reformei din învățământul preuniverisitar;
  • Rolul Consiliilor de Administrație în crearea unei școli mai bune;
  • Disponibilitatea datelor deschise în educație;
  • Bugetul școlii pe înțelesul comunității;
  • Utilizarea Fișelor de raportare pentru actorii din educație;
  • Planificarea audierilor publice cu privire la bugetului școlii și prioritățile de dezvoltare.

Proiectul este implementat cu suportul financiar oferit de Parteneriatul Global pentru Responsabilizare Socială al Băncii Mondiale și suportul informațional al Ministerului Educației al Republicii Moldova. În cadrul proiectului dat, Expert-Grup, împreună cu partenerii regionali, va lucra în 100 de școli din țară pe o durata de cinci ani. Părinții, elevii și profesorii se vor implica în aplicarea și utilizarea instrumentelor de dialog – audieri publice, completarea fișelor de raportare, analize independente ale bugetelor – toate pentru a lua parte în determinarea priorităților de dezvoltare a școlilor.

În cazul în care doriți să participați la eveniment, trimiteți un mesaj la radu@expert-grup până 24 septembrie, ora 11:00