Semnarea Memorandumurilor de Cooperare „Școala Mea” 2018


Pe 5 martie Centrul Analitic Independent Expert-Grup va organiza ceremonia de semnare a Memorandumurilor de Cooperare între partenerii proiectului „Școala Mea – responsabilizare socială pentru reforma educației din Republica Moldova”. Evenimentul va oficia înregistrarea celor 20 de școli care vor beneficia de asistență în cadrul proiectului în cel de-al cincilea an de implementare. Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a Casei Guvernului (intrarea de pe str. Bănulescu Bodoni, etajul 1) cu începere de la ora 13.00.

În scopul stabilirii unui mecanism de cooperare, Expert-Grup și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova vor desfășura această întâlnire de nivel înalt pentru a stabili cadrul general de colaborare în limitele inițiativei „Școala Mea”. La eveniment vor fi prezenți, pe lângă Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, directorii celor 20 de școli beneficiare din acest an, primarii și reprezentanții direcțiilor de învățământ din localități și partenerii regionali ai proiectului.

Vă reamintim că Centrul Analitic Independent Expert-Grup implementează proiectul „Școala Mea – responsabilizare socială pentru reforma educației din Republica Moldova”, începând cu anul 2014. Proiectul beneficiază de suportul financiar oferit de Parteneriatul Global pentru Responsabilizare Socială al Băncii Mondiale și suportul informațional al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Pe durata proiectului, Expert-Grup, împreună cu partenerii regionali, au implementat instrumentele de responsabilizare socială în 100 de școli din țară, implicând părinții, elevii și profesorii în aplicarea și utilizarea instrumentelor de dialog, pentru a contribui la procesul de determinare a priorităților de dezvoltare ale școlilor.

Dacă suntenți interesați de acest eveniment și vreți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa natalia@expert-grup.org sau telefon la numărul 022 929 994 persoană de contact Natalia Chitii, specialist în comunicare.